Μάχη για τη ζωή δίνει 15χρονος στη Λεμεσό - Μεθυσμένος οδηγός προσέκρουσε στη μοτοσικλέτα του

24.09.2022



Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ανήλικος, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε 38χρονος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στο άλκοτεστ. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 38χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε στη μεσαίου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ανήλικος, ηλικίας 15 ετών, σε αερογέφυρα πάνω από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, στο ύψος των Κάτω Πολεμιδιών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για εξετάσεις, καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 15χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος υπέστη κάταγμα κρανίου, κάταγμα μηριαίου οστού, ρήξη αορτής και εσωτερική αιμορραγία.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και βρέθηκε θετικός με 47 mlg αντί 22, που είναι το όριο. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

Η Τροχαία Λεμεσού έχει ήδη αρχίσει τις έρευνες για τα αίτια του νέου σοβαρού τροχαίου, ενώ διερευνάται το ενδεχόμενο ο 38χρονος να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα.  

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1076