Χριστιάνα Αριστοτέλους: "Δεν πήγα στη βάφτισή μου, δεν βαφτίστηκα"

22.09.2022Συνέντευξη στο vodcast του "MyLife" και της "Digital TV", “Winter is here”, είδαμε να παραχωρεί πρόσφατα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η Κύπρια παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης της στον δημοσιογράφο, Χαράλαμπο Χειμωνά, προέβη σε διάφορες αποκαλύψεις τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή. Μέσα σε όλα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μας εξιστόρησε ένα περιστατικό που έζησε στο παρελθόν, όταν σε ηλικία 15 ετών, είχε μπλέξει σε μια “αίρεση”.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα ακόλουθα: “Κάποια στιγμή λίγο πριν τα 15, μια γνωστή μου, πήγαινε κάπου που ήταν κάτι σαν το κατηχητικό. Εγώ στην αρχή θεώρησα πως ήταν κατηχητικό, πήγαινα εκεί. Τα τραγούδια, οι ύμνοι, τα ποιήματα, και όλα αυτά, δεν μου έδωσαν κάποιο μήνυμα να καταλάβω πως κάτι πήγαινε χ εδώ που είμαι. Είχα φάει τόσο κόλλημα, έπαιρνα μαζί μου την κενή διαθήκη στο σχολείο, και την είχα κάτω από το θρανίο[…] Μέχρι που μια ημέρα, μου είπαν πως  στην επόμενη συνάντηση, ήταν η βάφτισή μου. Οπότε κατάλαβα πως δεν έπρεπε να πάω στη βάφτισή μου, και δεν ξαναπήγα. Δεν είχε ειπωθεί κάτι μέσα από τα τραγούδια, τα ποιήματα που να καταλάβω πως ήταν κάτι άλλο εκτός από κατηχητικό. Δεν πήγα στη βάφτισή μου, Δεν βαφτίστηκα”, είπε η παρουσιάστρια κλείνοντας τη συζήτηση γελώντας. Πηγή: ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο σικάτο σύνολο της Άντρης Αναστασιάδη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έκλεψε τις εντυπώσεις (εικόνες)

Loafers με κάλτσες: H τάση που φοράνε τώρα όλα τα it girls Διάβασε περισσότερα

20 επώνυμες Κύπριες που εντυπωσίασαν με τα looks τους στο feed μας αυτό το σαββατοκύριακο! Διάβασε περισσότερα

Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν Διάβασε περισσότερα
1334