GNTM: Όσα θες να μάθεις για την 79χρονη super γιαγιά που ξετρέλανε τηλεθεατές και κριτές

20.09.2022



Η 79χρονη Παναγιώτα Λάβδα εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM αλλά και τους χρήστες του twitter!

Η Τίτσα, από το Παναγιωτίτσα, ξετρέλανε τους κριτές! Η 79χρονη γυναίκα που ήταν επαγγελματίας μπαλαρίνα, με την άκρως ενδιαφέρουσα ζωή, στα 69 της αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Η κυρία Τίτσα μεγάλωσε στην Αμερική και έχει μια κόρη και δύο εγγονές, 30 και 27 ετών, που ήταν και αυτές που την δήλωσαν στο GNTM. Ντυμένη με ένα λευκό εντυπωσιακό σύνολο, η 79χρονη πέρασε με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση του GNTM!

Η σούπερ γιαγιά περπάτησε στην πρώτη της audition ενθουσιάζοντας τους τέσσερις κριτές. Η γυναίκα μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της και τον έρωτα που την κράτησε τη δεκαετία του '60 στην Ελλάδα.

Η συμμετέχουσα δήλωσε έτοιμη να κάνει όποια δοκιμασία της ζητηθεί, ενώ οι πόζες της άρεσαν πολύ στην επιτροπή. Η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε γρήγορα το πρώτο «ναι», όπως και η Βίκυ Καγιά. «Με πολλή αγάπη θα ήθελα να σας δω με ένα μαγιό», της ζήτησε ο Γιώργος Καράβας λέγοντάς της στη συνέχεια το τρίτο «ναι». Η ενέργειά της ενθουσίασε και τον Τάσο Σοφρωνίου που της είπε το τέταρτο «ναι».

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε μάλιστα πολύ και συνεχάρη την 79χρονη που, επίσης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Βγαίνοντας από την οντισιόν η Τίτσα Λάβδα καταχειροκροτήθηκε φυσικά από τις συμπαίκτριες της, ενώ στο πλευρό της είχε πάντα την κόρη της.

H 79χρονη έχει και δικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο από εδώ και πέρα μάλλον θα είναι πιο ενεργή.

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2042