Survivor: H Αθηνά Ευμορφιάδη παντρεύτηκε! (εικόνες)

11.09.2022



Η Αθηνά Ευμορφιάδη, πιο λαμπερή από ποτέ, έφτασε στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη, όπου πραγματοποιήθηκε το ιερό μυστήριο, με τους καλεσμένους τους να τους καταχειροκροτούν. Από πολύ νωρίς το πρωί, η πανέμορφη νύφη ξεκίνησε τις ετοιμασίες για την ιδιαίτερη αυτή μέρα, ενώ στο σπίτι που ετοιμάστηκε βρέθηκαν συγγενείς και πολύ καλοί της φίλοι, που ομόρφυναν ακόμα περισσότερο το κλίμα!

To νυφικό που επέλεξε ταίριαζε απόλυτα στο κορμί της, μιας και είναι πολύ γυμνασμένη. Μάλιστα, το μεγάλο σκίσιμο που είχε στο πόδι, αναδείκνυε ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα της. Η ίδια, όπως και η κόρη της, επέλεξαν τα φορέματά τους από τον οίκο μόδας Bridal Loft Athens της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου.

Το gossip-tv βρέθηκε στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη, όπου και πραγματοποιήθηκε ο γάμος της πρώην παίκτριας του Survivor, με πολλούς από τους πάικτες του Survivor να παρευρίσκονται για να καμαρώσουν την πρώην συμπαίκτριά τους και να της ευχηθούν τα καλύτερα.

Ανάμεσά τους φυσικά η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και πολλοί άλλοι!

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5140