Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγιάννη: Αυτές είναι οι αδημοσίευτες φώτο από τον γάμο τους!

11.09.2022



O Ηλίας Βρεττός  παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου στην Κύμη την σύντροφό του, Αναστασία Δεληγιάννη. Ο λαμπερός γάμος τους έγινε στην Κύμη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Δέκα μέρες μετά τον γάμο του, ο τραγουδιστής δημοσίευσε δέκα φωτογραφίες από τον γάμο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, που δεν τις έχουμε ξαναδεί και είναι άκρως εντυπωσιακές!

Να σας θυμίσουμε ότι τα αδέρφια του ζευγαριού αλλά και οι στενοί φίλοι που ήταν εκεί, μοιράστηκαν μαζί μας φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ενώ ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους είδαμε τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, η αλλαγή της ημέρας συνέπεσε με τα γενέθλια του Ηλία Βρεττού, ο οποίος δέχτηκε τις ευχές της συζύγου του και των καλεσμένων.

Ο Ηλίας είχε πει: «Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα τη δικιά μου, την Εύβοια σε πολύ κλειστό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας».

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3097