Άγριο φονικό στο κέντρο της Λευκωσίας! Γυναίκα σε λίμνη αίματος (εικόνες)

30.08.2022



Νεκρή τις τελευταίες είκοσι τέσσερις ώρες, φαίνεται να είναι η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, σε λίμνη αίματος, το απόγευμα της Τρίτης, σε οικία παρόδου της οδού Κέννεντυ στη Λευκωσία, με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πλέον η Αστυνομία, διερευνά υπόθεση φόνου με θύμα γυναίκα περίπου 55 ετών, η σορός της οποίας βρίσκεται σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση, ωστόσο υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητά της, που θα επιβεβαιωθούν με τη μέθοδο DNA

Η γυναίκα, εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, από πρόσωπο που προσπαθούσε να πωλήσει την οικία και το οποίο ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, μέλη της οποίας κλήθηκαν στο σκηνή και περισύλλεξαν διάφορα τεκμήρια που θα βοηθήσουν στις έρευνες

Τα μέλη της Αστυνομίας αξιολογούν και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ παράλληλα άρχισαν την λήψη καταθέσεων.

Από τα προκαταρκτικά ευρήματα, της αυτοψίας που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, διαφάνηκε πως η αγνώστων στοιχείων γυναίκα φέρει τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Ανδρέας Λαμπριανού είπε πως εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. «Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτη που κλήθηκε στο υποστατικό για συγκεκριμένες εργασίες. Στο σημείο, κλήθηκε η Αστυνομία και ο ιατροδικαστής, ο οποίος εκ πρώτης όψεως από τις εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια».

Πηγή: reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4011