Μαντώ Γαστεράτου: Εξιτήριο με τη νεογέννητη κόρη της από το μαιευτήριο - Το εντυπωσιακό φόρεμά της

12.08.2022



Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε στις 8 Αυγούστου για δεύτερη φορά μαμά και τέσσερις μέρες μετά παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο με την κόρη της! Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το μαιευτήριο. Η ίδια ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός γράφοντας: «Ήρθες Λιονταράκι μου δυνατό!...8.8.2022».

Η Μαντώ Γαστεράτου μετά από τρεις μέρες απουσίας από τα social media, επέστρεψε χθες, 11 Αυγούστου με νέες φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια απεικονίζεται κουρασμένη και άυπνη, ωστόσο η χαρά της μητρότητας της δίνει δύναμη.

«Μετά τα πρώτα 24ωρα της γέννας. Τίποτα δεν είναι ‘’εύκολο’’ behind the scenes…Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία)… έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό, όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το θαύμα σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά», έγραψε στη λεζάντα.

Και σήμερα, 12 Αυγούστου είναι έτοιμη να πάρει τη κορούλα της να πάνε σπίτι και... να γνωρίσει τον αδερφό της! Η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες πριν βγουν από το μαιευτήριο και σχολίασε:

«Ώρα να πάμε σπίτι μας να γνωρίσεις τον αδερφό σου… Δεν σας κρύβω ότι έχω λιγο άγχος για το πως θα υποδεχθεί ο Γιωργάκης μου την αδερφούλα του ! Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στην ζωή τους και ονειρεύομαι να μείνουν για πάντα αγαπημένοι και δεμένοι! Άλλη μια σημαντική ημέρα στην ζωή μας!»

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε στην παρακάτω gallery όσο και το υπέροχο ρομαντικό φόρεμά της!
gossip-tv.gr

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2288