Απέραντη θλίψη στο νησί μας: Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων η μικρή Εβελίνα

12.08.2022



Για τη γειτονιά των αγγέλων πέταξε η μικρή Εβελίνα Παπαντωνίου, η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε, σκορπώντας θλίψη και οδύνη στην οικογένεια της.  

Σύμφωνα με ανάρτηση του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων της Παιδογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου, η τετράχρονη Εβελίνα έσβησε σήμερα το πρωί.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση «οι γονείς του Παιδογκολογικού εκφράζουμε την απέραντη θλίψη μας.  Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων μας είναι με τους γονείς και την οικογένεια που βιώνει τούτη την αβάσταχτη απώλεια. Καλό σου ταξίδι στο φως, μωρό μας».

Η μικρή πριγκίπισσα, κλήθηκε από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, να παλέψει με ένα επιθετικό είδος καρκίνου που διαγνώστηκε και την ανάγκασε να ταξιδέψει σε Ισραήλ και Γερμανία για εξειδικευμένες θεραπείες. Με την ολοκλήρωση των θεραπειών και την επιστροφή της στην Κύπρο, η τύχη δεν χαμογέλασε στη μικρή Εβελίνα, καθώς υποτροπίασε και πλέον καλείται να δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα για να παραμείνει στη ζωή...

Ο επίπονος και τιτάνιος αγώνας της τρίχρονη, τότε, έχει αρχίσει από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν παρατηρήθηκε ένα οίδημα στο ματάκι της. Από εκεί λοιπόν άρχισε η μεγάλη μάχη της Εβελίνας, η οποία διαγνώστηκε με το επιθετικό είδους καρκίνου, ραβδομυοσάρκωμα τέταρτου βαθμού. Μάλιστα, παιδογκολόγος στο Ισραήλ είχε αναφέρει στην οικογένεια ότι υπήρχε 1% πιθανότητα επιβίωσης.

Πηγή: www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2083