Βασίλειος Κωστέτσος: Εφιάλτης πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας του επιτέθηκαν με στιλέτο και τον τραυμάτισαν (εικόνες-σοκ)

12.08.2022



Επίθεση στην πλατεία Συντάγματος καταγγέλλει πως δέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρει εκτενώς στα social media το περιστατικό που συνέβη σε εκείνον και σε φίλο του που έκαναν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

«Στην καρδιά της Αθήνας, πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς: Αλγερινοί ή Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο.

Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεση τους για κλοπή. Ώσπου να αντιδράσουμε, πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον. Εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά. Και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό. Καμία προστασία. Αίσχος!», περιέγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.Στη συνέχεια ο σχεδιαστής δημοσίευσε φωτογραφίες με εκείνον και τον φίλο του στο νοσοκομείο να δέχονται τις πρώτες βοήθειες. «Ευτυχώς μόνο ελαφριά διάσειση και κακώσεις στο χέρι, στον αγκώνα, στη μέση και στον αυχένα, από τα σκαλιά που με πέταξαν. Στο κέντρο της Αθήνας. Πώς δεν μας σκότωσαν! Καμία προστασία», έγραψε στη συνέχεια.

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1998