Απίστευτη τραγωδία: Εγκεφαλικά νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός μετά από τροχαίο! Το βίντεο-σοκ με τη σύγκρουση

12.08.2022



H Αν Χεκ είχε ένα σοβαρό τροχαίο και το πρωί της Παρασκευής, 12 Αυγούστου η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή και γι’ αυτό αποφασίστηκε να την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.

«Δεν πρόκειται να επιβιώσει» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Αν Χεκ, που τραυματίστηκε σοβαρά την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, όταν το αυτοκίνητό της προσέκρουσε σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες. Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός είναι εγκεφαλικά νεκρή

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αν Χεκ, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της να δωρίσει τα όργανά της» και έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με τη μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της.

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε κώμα από την περασμένη Παρασκευή.

Όπως έγινε γνωστό, την ώρα του τροχαίου ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης αλλά όχι αλκοόλ. Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, στον οργανισμό της βρέθηκε επίσης και fentanyl. Η συγκεκριμένη ουσία πολλές φορές χρησιμοποιείται σαν αναλγητικό στα νοσοκομεία, ωστόσο χρειάζονται περισσότερες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν η ηθοποιός την είχε στον οργανισμό της, όταν συνέβη το ατύχημα.

Πηγή: gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3842