Λάκης Γαβαλάς: Στα 70 του ποζάρει γυμνός στον καθρέφτη φορώντας μόνο μια μπαντάνα

05.08.2022



Ο Λάκης Γαβαλάς στις 6 Αυγούστου γίνεται 70 ετών και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Ο σχεδιαστής μόδας εδώ και αρκετές βδομάδες βρίσκεται στην Πάρο και απολαμβάνει το καλοκαίρι του ενώ ετοιμάζει και ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων .«Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Secret».

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μέρα καλημέρισε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τους φίλους του στο Instagram. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του γυμνό μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού φορώντας μόνο μια μπαντάνα στολισμένη με λουλούδια.

«Goodmorning my friends. Κάτοπτρο είδωλο= καθρέπτης! Xτες βράδυ γυρνώντας σπίτι, και ενώ έπρεπε να αποφασίσω για τον ανθοστολισμό των τραπεζιών, για το dinner των γενεθλίων μου, έβγαλα αυτές τις αφιλτράριστες φωτό και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας…
Οοοοχι δεν είναι τσαρουχικές δεν έχω ντεκόρ ελιές, ναυτικά, σχοινιά κα!
Πρέπει όμως να γνωρίσετε τα λουλούδια τα εσωτερικά, αυτά τις ψυχής μου είναι ατόφια ακλάδευτα στα χρόνια και μπορούν να μπουν μόνο στα βάζα της ευσυνηδεισίας σας, αν το επιθυμείτε...

Κάθε μέρα φροντίζω το μέσα μου έτσι ώστε να είναι μυρωδάτο ανθισμένο και πλούσιο! Η επιδερμίδα μου μπορεί να σας ξεγελάει θετικά η αρνητικά αλλά μόνο το κομπρεσέρ τις νοημοσύνης μπορεί να σκάψει να βρει την πραγματική μου αξία. Διαβάζοντας την αυτοβιογραφία μου #lakisgavalasloaded ίσως ανακατατάξετε και τον δικό σας υπέροχο εσωτερικό κόσμο! Είναι η ευχή μου», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram του στην γκαλερί που ακολουθεί!
protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2420