Tόνια Σωτηροπούλου: Το κορίτσι της γιορτάζει σήμερα τα 12α γενέθλια της (εικόνες)

02.08.2022



Με τρυφερά λόγια γεμάτα συγκίνηση και κατάθεση ψυχής η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για εκείνην. Η σκυλίτσα της που ακούει στο όνομα Στέλλα και είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένη έχει γενέθλια. 

Η Κύπρια ηθοποιός έγραψε: "Happy birthday to my girl. Σήμερα η Στέλλα έχει γενέθλια, πριν δώδεκα χρόνια ήρθε στο σπίτι μου, πήρε το κρεβάτι μου τον χρόνο μου,την καρδιά μου, μεγαλώσαμε μαζί , έμαθα να κυνηγάω τα όνειρα μου και όσα αγαπώ με στοχοπροσήλωση όπως εκείνη το μπαλάκι,ποτε δεν το βάζει κάτω! Με έμαθε να αγαπώ και να μοιραζομαι, να σηκώνομαι όταν πέφτω γιατί δεν της αρέσει να κλαίω , έχει υπομονή και με έχει σώσει άπειρες φορές , με έχει συγχωρέσει που αργουσα να γυρίσω σπίτι ,έχει αλλάξει μαζί μου χώρες . Από την πρώτη μου νιότη και το κρύο μας σπίτι στο Λονδίνο μέχρι την απόλυτη ενηλικίωση μου, και τον συγκάτοικο μας τα τελευταία πέντε χρόνια τον Κωστή. Χρόνια πολλά
Εγώ θα σε χαίρομαι και θα σε γιορτάζω κάθε στιγμή . Σ´ευχαριστώ και σ´αγαπω. Σου χρωστάω ένα απο τα πιο όμορφα κομμάτια του εαυτού μου. Το πιο πιστό . Όπως είσαι εσυ»





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3103