Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν

21.07.2022



ΗΔέσποινα Βανδή το βράδυ της Τρίτης (19/7) έδωσε συναυλία στο θέατρο Άλσος και είχε έναν λόγο παραπάνω να συνεπάρει το συγκεκριμένο κοινό, καθώς ανάμεσά τους βρισκόταν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Ο λόγος για την Παναγιώτα Μπισμπίκη, την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Παναγιώτα Μπισμπίκη λοιπόν θέλησε να απολαύσει live μια μελωδική φωνή σαν της Δέσποινας να ερμηνεύει επιτυχίες όπως το «Αυλή του Παραδείσου» και το «Στα’ δωσα όλα» και φυσικά την καταχειροκρότησε.

Το θέατρο Άλσος ήταν κατάμεστο από νωρίς το βράδυ και η διάσημη τραγουδίστρια φρόντισε να «αποζημιώσει» όσους την τίμησαν, ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες της δίπλα στον μουσικοσυνθέτη που την καμάρωνε όπως όλοι οι υπόλοιποι. Ωστόσο, με το δικό του μουσικό αυτί, έχει μια αξία παραπάνω το «καμάρι» αυτό.

Η Δέσποινα Βανδή φορούσε αρχικά μια ολόσωμη εφαρμοστή γαλάζια φόρμα που ανέδειξε όλες εκείνες τις ώρες που έχει περάσει στο studio του γυμναστηρίου (aka μας άφησε άφωνους) να μετράμε κάποιος κοιλιακούς που αχνοφαίνονταν. Στη συνέχεια φόρεσε μια ολόχρυση στενή τουαλέτα, και είδαμε τα καλλίγραμμα γυμνασμένα πόδια της, που καθόλου δεν αχνοφαίνονταν, γιατί η τουαλέτα της είχε ένα γενναίο σκίσιμο μέχρι ψηλά.

Η σχέση των δύο γυναικών φαίνεται άψογη, με την Παναγιώτα Μπισμπίκη να κοιτάζει όλο το βράδυ την σκηνή με ένα πλατύ χαμόγελο και να απολαμβάνει τη συναυλία. Η αδερφή του ηθοποιού κάθισε σε μια από τις πρώτες θέσεις και μάλιστα χάρισε μερικές χαμογελαστές λήψεις στον φακό. Η αγάπη της για τη Δέσποινα Βανδή σίγουρα δεν θα είναι τυχαία, αλλά τροφοδοτείται από την τρυφερότητα που δείχνει στον αδερφό της.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6657