Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος αθλητής και γυμναστής Ανδρέα Κούσιου

14.07.2022



Απέραντη θλίψη στην Κυπριακή Γυμναστική σκόρπισε ο θάνατος του Ανδρέα Κούσιου, αθλητής ο οποίος άνοιξε τον δρόμο των επιτυχιών στη γυμναστική.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίηση η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής αναφέροντας «με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας Ανδρέα Κούσιου. Η απώλεια του είναι τεράστια στον χώρο της Γυμναστικής γιατί ο Ανδρέας υπήρξε υπόδειγμα αθλητή, προπονητή και διεθνή κριτή. Ήταν ο αθλητής που άνοιξε τον δρόμο των επιτυχιών στην γυμναστική με τις εξαιρετικές επιδόσεις του».  

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό του γραφείου, τα μέλη των Επαρχιακών Επιτροπών και Σωματείων της ΚΟΓ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. 

Όπως αναφέρεται, «αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής θα παρευρεθεί στην κηδεία του εκλιπόντος και θα καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του.Η κηδεία θα τελεστή αύριο 15/07/2022 στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών Λιβαδιών στις 4:30 μμ.

Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Λιβαδιών. Αιωνία σου η μνήμη Ανδρέα μας και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Πηγή: http://omada.reporter.com.cy/





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4725