Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αυτός είναι ο γοητευτικός αδερφός της - Οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ως ηθοποιός

11.07.2022



Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό παρουσιαστικό και κάθε της εμφάνιση τραβά όλα τα βλέμματα. Ενώ, διαθέτει και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το 2019 βρίσκεται σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και όπως φαίνεται, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η τραγουδίστρια αν και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, έχει επιλέξει να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή.

Μπορεί λοιπόν να μην το ήξερες, αλλά έχει έναν αδερφό, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Ο αδερφός της ονομάζεται, Στάθης Παπαδόπουλος και έχει και αυτός καλλιτεχνική φλέβα, καθώς έχει ασχοληθεί με την υποκριτική. 

Ενώ παλιότερα και συγκεκριμένα το 1998, είχε πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες, έχοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο. Ειδικότερα, αναφερόμαστε στην ταινία «Από την άκρη της πόλης» σε σκηνοθεσία Χρήστου Γιάνναρη, στην οποία ο Στάθης Παπαδόπουλος είχε ερμηνεύσει το ρόλο του Σάσα.

Ο Στάθης Παπαδόπουλος, ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του από το Καζακστάν όταν ήταν 10 ετών. Το όνειρό του αρχικά ήταν να γίνει χορευτής, ωστόσο τελικά τον κέρδισε η υποκριτική. Έπαιξε σε όλες τις ταινίες του σκηνοθέτη, Χρήστου Γιάνναρη. Ειδικότερα πέρα από την ταινία «Από την άκρη της πόλης», συμμετείχε και σε άλλες δύο ταινίες, στον «Δεκαπενταύγουστο» και στον «Όμηρο».

Στη συνέχεια ωστόσο, εγκατέλειψε την υποκριτική για να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με τον αδερφό της, ενώ, όπως θα δείτε, μοιάζουν μεταξύ τους πολύ ως προς τα εξωτερικά χαρακτηριστικά.  

bestofyou.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2737