Άντρεα Κυριάκου: Αποκάλυψε με δύο φωτογραφίες της το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στη 2η εγκυμοσύνη της

02.07.2022Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Άντρεα Κυριάκου, καθώς πριν από καιρό αποκάλυψε πως διανύει τη 2η της εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα το όμορφο μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός είναι έγκυος στο 2ο της παιδάκι, που σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγο της, Γιώργο Μερκή.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα κοινωνικά της δίκτυα, όπου καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορους προβληματισμούς, αλλαγές στο σώμα της αλλά και δικά της μυστικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα κατά την διάρκεια της 2ης εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στο lifenewscy αποκάλυψε πως εμφανίστηκαν κιρσοί στα πόδια της, ενώ ρώτησαν να της πουν εάν άλλες εγκυμονούσες αντιμετωπίζουν το ίδιο. Μάλιστα ένα άλλο story μας έδειξε τη ραγάδα που απέκτησε κατά την διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης, σημάδια που λατρεύει και δεν μετανιώνει για τίποτα!

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


2634