Συνελήφθη γνωστός Έλληνας τράπερ με την κατηγορία βιασμού 16χρονης στη Θεσσαλονίκη! (φωτογραφίες)

30.06.2022



Στη σύλληψη του τράπερ Saint, κατά κόσμο Δήμου Πέτρο προχώρησε η Αστυνομία η οποία μάλιστα έδωσε και τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα.  Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο βιασμός φέρεται να συνέβη στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουνίου.

Ο 27χρονος τραγουδιστής, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Πέτρος Δήμου φέρεται να παρέσυρε μία 16χρονη κοπέλα σε αγροτική περιοχή και να την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε στις 07/06/2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά.
Στοιχεία και φωτογραφίες του νεαρού έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, έπειτα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 07-06-2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά. Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΥ Πέτρο του Χρήστου, γεν. το 1995 στη Θεσσαλονίκη».

Πηγή: www.gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2231