Η Themistocleous Optical Wholesalers Ltd  είναι πλέον ο επίσημος διανομέας των Minions στην Κύπρο. 

29.06.2022Η νέα Δυναμική Συνεργασία της  εταιρειας Themistocleous Optical Wholesalers Ltd  που  δραστηροποιειται  στο χώρο των οπτικών ειδών από το 1982. Η  συλλογή γυαλιών Minions,είναι  βασισμένη στα χαρακτηριστικά γυαλιά που φορανε  οι πρωταγωνιστές της ταινίας Minions  στην ομώνυμη ταινία τους,

Η συλλογή γυαλιών ηλιου και ορασεως  Minions βάζει το στυλ, το χρώμα και την παιχνιδιάρικη διάθεση «οδηγούμενη από την περιπέτεια» στην πρώτη γραμμή της σχεδιαστικής της κατεύθυνσης. Ελκυει  τα πιο δραστήρια, ενεργητικά παιδιά και εφηβους με τα τολμηρα  μοντελα της συλλογής  , για όσους αγαπούν τους λαμπρούς και κορυφαίους χαρακτήρες  των Minions, Kevin, Stuart και Bob.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη εξισορρόπησης της άνεσης και της απόδοσης με το στυλ και το σχεδιασμό, κάθε γιαλι  παράγεται από στιβαρά  και ανθεκτικά υλικά.

Η  συλλογή Minions έχει τη μοναδική διάκριση ότι είναι χειροποίητη στο  Μοναχό και διατίθεται σε επιλεκτικά οπτικά καταστήματα σε όλη την Κύπρο. 

 www.themistocleousoptical.com 
Tel. 22437792

 Facebook:     SUNGLASSES BY THEMISTOCLEOUS
Instagram:           THEMIS_OPTICAL

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΣε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν

Τα celebrity outfits που εντυπωσίασαν αυτή την εβδομάδα Διάβασε περισσότερα

MAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά Διάβασε περισσότερα

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα


193