Aγία Νάπα: Νύφη χόρεψε με χάρτινο ομοίωμα της μαμάς της και συγκίνησε τους πάντες

29.06.2022



Συγκινεί βίντεο από δεξίωση γάμου, που δείχνει τη νύφη να χορεύει με χάρτινο ομοίωμα της μητέρας της, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Όπως δημοσιεύει η dailymail.co.uk, η 27χρονη Natalie Mulcahy, ήθελε να συμπεριλάβει την αείμνηστη μητέρα της, Linda Thomas, στον γάμο της με τον αγαπημένο της Carl, που έγινε τον Ιούνιο σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας. Όταν λοιπόν ανέβηκε στην πίστα μαζί με τον πατέρα της, κρατούσε μαζί της το χαρτόνι που απεικονιζόταν η μητέρα της και οι τρείς τους χόρεψαν μαζί, προκαλώντας συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους. Η οικογένεια, ήλπιζε πως η μητέρα της Natalie θα κατάφερνε να τη δει νυφούλα. Ωστόσο, η γυναίκα έχασε τη διετή μάχη με τον καρκίνο και πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο, σε ηλικία 67 ετών.

Η Natalie είπε: «Η μαμά πάλεψε με τον καρκίνο για δύο χρόνια και τα Χριστούγεννα μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν την ασθένεια. Δεν είχε περισσότερες από τρεις εβδομάδες ζωής. Όλη η οικογένεια ήθελε να περάσει χρόνο μαζί της, ειδικά με όλους τους περιορισμούς για τον Covid. Η μικρότερη αδερφή μου και ο μπαμπάς μου τη φρόντιζαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και περνούσαμε κάθε στιγμή μαζί της μέχρι να φύγει. Και τα πέντε κορίτσια και ο μπαμπάς μου ήταν παρόντες όταν ''έφυγε''. Ήταν η πιο θλιβερή μέρα της ζωής μας. Τα αγόρια κατάφεραν να την αποχαιρετήσουν το βράδυ. Η αδερφή μου αποφάσισε ότι θα έφτιαχνε ένα χάρτινο ομοίωμά της σε φυσικό μέγεθος, για να την έχουμε μαζί μας σε ειδικές περιστάσεις όπως αυτήν για να είναι πάντα μαζί μας.»

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1526