Έσβησε την τούρτα γενεθλίων της με τους παραμυθένιους της ήρωες η μικρή Εβελίνα Παπαντωνίου

25.06.2022



Τεσσάρων χρονών έχει κλείσει η μικρή Εβελίνα Παπαντωνίου, η οποία είχε στο πλάι της τους παραμυθένιους της ήρωες. Η μικρή πριγκίπισσα, κλήθηκε από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, να παλέψει με ένα επιθετικό είδος καρκίνου που διαγνώστηκε και την ανάγκασε να ταξιδέψει σε Ισραήλ και Γερμανία για εξειδικευμένες θεραπείες.

Με την ολοκλήρωση των θεραπειών και την επιστροφή της στην Κύπρο, η τύχη δεν χαμογέλασε στη μικρή Εβελίνα, καθώς υποτροπίασε και σήμερα καλείται να δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής. 

Με ανάρτησή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας, γράφει, «Xρόνια πολλά, Εβελίνα μας! Το χαμόγελο και η δύναμη σου μας γεμίζει συγκίνηση και κουράγιο! Οι ευχές μας θα σε συντροφεύουν Ευχαριστούμε από καρδιάς το προσωπικό του Bank of Cyprus Oncology Centre  και ιδιαίτερα την γιατρό Μαριλένα Θεοδώρου και την υπέροχη ομάδα της! Ευχαριστούμε ακόμα την Andri Tsavella   και το fantasticeshop.com που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας καθώς και το Balloons Nicosia  για τα μπαλόνια που μας χάρισε!».

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3262