Τανιμανίδης - Μπόμπα: Oι κόρες τους γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια [εικόνες & βίντεο]

24.06.2022



Τον πρώτο χρόνο της ζωής τους έκλεισαν χθες, 23 Ιουνίου, τα δίδυμα Τανιμανιδάκια. Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, σε αναρτήσεις που έκανε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μας έδειξαν στιγμιότυπα από την ευτυχισμένη ημέρα των παιδιών τους, και μας έκαναν για ακόμη μια φορά να τα λατρέψουμε. 

Σε ένα μοναδικό πάρτι γενέθλιων που έγινε στη Μύκονο, και με θέα τη θάλασσα, οι εορτάζουσες έσβησαν τις τρίωροφορες τούρτες τους στην αγκαλιά των γονιών τους.

Μάλιστα στη λεζάντα του post που κοινοποίησε η Χριστίνα Μπόμπα, σχολίασε τα ακόλουθα: "Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια! Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας!Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες!Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα!Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας!Να είστε πάντα γερές και καλότυχες!Σας αγαπάμε όσο τίποτα!"Δείτε το βίντεο καθώς και τις εικόνες πιο κάτω:

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1955