Ο γάμος του πάμπλουτου Κύπριου που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με καλεσμένους από όλο τον πλανήτη

24.06.2022



Ο Κύπριος κροίσος του real estate και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο Λονδίνο, Κώστας Παναγιώτου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του και μητέρα των δυο κοριτσιών του, Georgina Elizabeth Mullins με κουμπάρο τον αδερφό του, Γιώργο.
Με ένα χλιδάτο γάμο στο Λονδίνο το ζευγάρι που πλέον ζει μόνιμα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην επιβλητική κεντρική ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Η νύφη κατέφθασε με μια λευκή Rolls-Royce αντίκα και έλαμπε μέσα από την Elie Saab νυφική δημιουργία ενώ ο γαμπρός ο οποίος επέλεξε ένα Tom Ford κουστούμι την περίμενε με ανυπομονησία μέσα στην εκκλησία.  

Το χτένισμα της επιμελήθηκε η Nicola από το Pink of London Hair and Beauty Spa και το μακιγιάζ η Selina Bassi. Μετά το Μυστήριο οι νεόνυμφοι υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο Ηilton Syon Park για ένα χλιδάτο δείπνο τους εκλεκτούς καλεσμένους τους που κατέφθασαν απ’ όλο τον κόσμο, από την Αμερική, την Ιταλία, το Ντουμπάι και φυσικά την Ελλάδα και την Κύπρο.   

Ακολούθησε ξέφρενο wedding party με ζωντανή μουσική από τους Praxis Entertainment. Τις εντυπώσεις έκλεψαν η διακόσμηση των τραπεζιών που ήταν γεμάτα με λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες, ορχιδέες και κεριά και η τεράστια τριανταφυλλένια γαμήλια τούρτα. Ο πατέρας του Κώστα, Ανδρέας Παναγιώτου γεννημένος από γονείς Κύπριους πρόσφυγες, που διατηρούσαν στεγνοκαθαριστήριο στο Λονδίνο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ένας απ’ τους πιο πολυσυζητημένους επιχειρηματίες στον τομέα του πετρελαίου. Σήμερα είναι ο ιδρυτής του Ability Group και ένας επιτυχημένος προγραμματιστής ακινήτων. Η οικογένεια διαθέτει τζετ εκατομμυρίων και πανάκριβα αυτοκίνητα ενώ πριν από μερικά χρόνια αγόρασαν τη χλιδάτη θαλαμηγό του διάσημου σχεδιαστή Ρομπέρτο Καβάλι.

Τέλος, έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και τρία κορίτσια από τον δεύτερο.

Πηγή-Ρεπορτάζ: Madamefigaro.cy
Βίντεο: Γιώργος Παναγιωτάκης (creativecinemaprojects.com)

Φωτογραφίες: Chelsea White





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


12535