Aνείπωτη τραγωδία: Η σύντροφος παίκτη του X-Factor έφυγε από τη ζωή την ημέρα του γάμου τους

22.06.2022



Μια απίστευτη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η σύντροφος γνωστού τραγουδιστή, ανήμερα του γάμου τους.

Ο λόγος για την όμορφη χορεύτρια Daniel Hampson, σύντροφο του τραγουδιστή Tom Mann που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Βρετανικό X-Factor, με πολλές επιτυχίες στα charts.

Η νεαρή χορεύτρια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την ημέρα του γάμου τους, με τα αίτια να παραμένουν άγνωστα. Ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε την αγαπημένη του με μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων έγραψε: «Αυτή που υποτίθεται θα ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας κατέληξε σε ένα μη αναστρέψιμο σπαραγμό…

Δεν μπορώ να πιστέψω πως γράφω αυτές τις λέξεις, όμως η αγαπημένη μου, η καλύτερη μου φίλη, τα πάντα μου και παραπάνω, η αγάπη της ζωή μου, πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Νιώθω σα να έχω κλάψει έναν ωκεανό. Δεν καταφέραμε ποτέ να φτάσουμε στην εκκλησία. Ή να ανταλλάξουμε αιώνιους όρκους ή να χορέψουμε τον πρώτο μας χορό, όμως ξέρω πως ξέρεις πως ήσουν όλος μου ο κόσμος και ό,τι καλύτερο συνέβη ποτέ στη ζωή μου.

Υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να μεγαλώσω τον Bowie με τον τρόπο που πάντα θέλαμε. Σου υπόσχομαι να μάθει πόσο απίθανη ήταν η μαμά του. Υπόσχομαι να σε κάνω περήφανη», συμπλήρωσε μιλώντας για τον 9 μηνών γιο τους. Η χορεύτρια συμμετείχε σε πολλά βιντεοκλίπ τραγουδιστών, ενώ ήταν στην περιοδεία των Spice Girls πριν από μερικά χρόνια, που μάλιστα την αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Instagram. 

Η χορεύτρια συμμετείχε σε πολλά βιντεοκλίπ τραγουδιστών, ενώ ήταν στην περιοδεία των Spice Girls πριν από μερικά χρόνια, που μάλιστα την αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Instagram. www.lifenewscy.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3435