Θρήνος για το θάνατο του 23χρονου Βίκτωρα Κουρουφέξη στην άσφαλτο! Τα συγκλονιστικά λόγια του μία μέρα πριν

16.06.2022



Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος των δύο μοτοσικλετιστών, Βίκτωρα Κουρουφέξη, 23 ετών και Χριστάκη Κολοκασίδη, 68 ετών, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Τύμβου Μακεδονίτισσας, το απόγευμα της Τετάρτης.    

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, ενώ κατά τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, εντοπίστηκε ένα κράνος και διερευνάται κατά πόσον ο ένας εκ των δύο το φορούσε ή κατά πόσον υπήρχαν ενδείξεις και οι δύο να μην φορούσαν τα κράνη τους.    

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε ο 23χρονος, μια ημέρα πριν από τον θάνατο του, ο οποίος ανάρτησε φωτογραφία της μοτοσικλέτας του, συνοδευόμενη από λόγια προς τους φίλους του για τη μέρα του θανάτου του.​​

​Συγκεκριμένα, o άτυχος Βίκτωρας έγραψε «αν πεθάνω μια ημέρα πάνω στο τιμόνι, να φοράτε άσπρα και να βαράτε κόφτες. Να έρχεστε στο τάφο μου και να λέτε τα νέα σας. Να βγαίνετε να διασκεδάζεται και να χαμογελάτε συνέχεια σαν να και είμαι και εγώ εκεί. Να θυμάστε όσα περάσαμε και να χαμογελάτε»

Πηγή: www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


9113