Στο νοσοκομείο δύο άτομα από τη φωτιά στη Λεμεσό, έγινε εκκένωση δεκάδων ατόμων (βίντεο)

15.06.2022



Kατασβέστηκε γύρω στις 8:00, η φωτιά που ξέσπασε τo πρωί της Τετάρτης, σε πολυώροφο κτήριο στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε σε άχρηστα υλικά στο ισόγειο και ημιυπόγειο του πολυώροφoυ κτηρίου, το οποίο εκκενώθηκε.

Όπως είπε ο κ. Κεττής, έγινε εκκένωση δεκάδων ατόμων από το κτήριο και οδηγήθηκαν σε ασφαλή χώρο, ενώ μια γυναίκα. Επιπλέον, μια γυναίκα, με προβλήματα υγείας, εγκλωβίστηκε στον τάρταρο όροφο, με τα μέλη της Πυροσβεστικής να προχωρούν στον απεγκλωβισμό της.

Σε άλλη μια περίπτωση, άτομο με ειδικές ανάγκες απεγκλωβίστηκε από τον 6ο όροφο και έτυχε των Α' Βοηθειών από τους πυροσβέστες. Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τα δύο πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.  

 Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, άλλα άτομα τα οποία επηρεάστηκαν από τους καπνούς τους παρέχονται μετά την εκκένωση Α' Βοήθειες από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων. Παράλληλα, για την κατάσβεση της φωτιάς, ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν.

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1276