Σοβαρό τροχαίο για τον Γιώργο Λιλλήκα και τη σύζυγο του! Αναποδογυρίστηκε το όχημά του (εικόνες)

14.06.2022



Άγιο είχαν ο Γιώργος Λιλλήκας και η σύζυγός του, που τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά την έξοδο του Κόρνου. 

Όπως ανέφερε στο philenews ο ίδιος ο Γιώργος Λιλλήκας, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεφαν με τη σύζυγό του από τη Λεμεσό στη Λευκωσία. Σε κάποια στιγμή, εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, λόγω των βροχών που έπεσαν στην περιοχή, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει αρχικά σε κιγκλίδωμα και να αναποδογυριστεί σε παρακείμενο χωράφι. Όπως ανέφερε, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του που ήταν συνοδηγός, κατάφεραν να εξέλθουν σώοι από το όχημα, πριν φτάσουν στην περιοχή μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Περαστικοί, που είδαν τι συνέβη, ενημέρωσαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο. «Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα», ανέφερε ο κ. Λιλλήκας σημειώνοντας πως τραυματίστηκαν ελαφρά με τη σύζυγό του και φέρουν μώλωπες στο σώμα

Πηγή: philenews.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5665