Συγκλονισμός: Δολοφόνησαν Ελληνίδα ηθοποιό στην Αίγινα

04.06.2022



Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Μπονίκου που μεσουράνησε στην δεκαετία του ’70 είναι το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/6), στην περιοχή Πολλές Ελιές της Αίγινας.

Η 73χρονη ηθοποιός εντοπίστηκε από μία γειτόνισσά της και έπειτα από τις αρχές, μέσα σε μία «λίμνη» αίματος. Η ηλικιωμένη έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι και βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα, με μία σακούλα στο κεφάλι.

«Υπάρχει μια γυναίκα νεκρή στο σπίτι» είπε στην ΕΛ.ΑΣ. η γειτόνισσα που εντόπισε πρώτη την άτυχη γυναίκα. Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα για διατάραξη κοινής ησυχίας επειδή ακουγόταν φασαρία από το σπίτι με αποτέλεσμα να προσαχθεί ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται στην Ασφάλεια Πειραιά και θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της.

Την αποκάλυψη ότι η νεκρή ηλικιωμένη είναι ηθοποιός την έκανε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό στο Facebook.

«Συγκλονισμένος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου… Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου… Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση… Γλυκιά μου γιατί να φύγεις έτσι!!!» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5464