Mary Vitinaros: Η νέα coach του GNTM είναι φωτιά και θα κάψει καρδιές σε Ελλάδα και Κύπρο

20.05.2022



Το διαφημιστικό σποτ για το επερχόμενο GNTM προβάλλεται ήδη από τη συχνότητα του Star Channel και αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι του χρόνου το ριάλιτι μόδας θα είναι ξεκάθαρα γυναικεία υπόθεση. Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει και τη συμμετοχή τους μπορούν να υποβάλλουν μόνο γυναίκες, όχι άντρες, wanna be μοντέλα.

Αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι ότι, μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Βίκυ Καγιά θα επιστρέψει και πάλι στο GNTM σε ρόλο κριτή και παρουσιάστριας, ύστερα από την αποχώρηση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου.

Εκτός παιχνιδιού θα βρεθούν όμως και οι Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε μία ανανεωμένη από πρόσωπα κριτική επιτροπή. Ένα από αυτά όμως είναι ήδη γνώριμο στο κοινό από την περσινή σεζόν: ο Γιώργος Καράβας θα αφήσει τη θέση του coach/μέντορα των μοντέλων για εκείνη του κριτή. Ποιος/ποια θα τον αντικαταστήσει; Μάλλον, έχουμε απάντηση.

Η Mary Vitinaros ετοιμάζεται να μπει στο GNTM

Μέσα από την τηλεόραση του ALPHA έγινε γνωστό ότι η Mary Vitinaros θα είναι το νέο πρόσωπο στο GNTM 5 και η αντικαταστάτρια του Γιώργου Καράβα. 

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής, η συνάντηση των ανθρώπων της παραγωγής με το πανέμορφο μοντέλο, που ζει και εργάζεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, έγινε σε ωραίο κλίμα και δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια πολύ σύντομα.

Η περίπτωση της Vitinaros θυμίζει εκείνη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, καθώς είναι και αυτή μία Ελληνίδα ομογενής με διεθνή καριέρα, από τα πολλά υποσχόμενα μοντέλα της γενιάς της, που έχει καταφέρει να κερδίσει τη δική της θέση στην απαιτητική και δύσβατη βιομηχανία της μόδας, δουλεύοντας στις ΗΠΑ.

Ποια είναι η Ελληνίδα καλλονή

Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την όμορφη Mary. Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 18 Ιουνίου του 1992 και μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Στα 20 της αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και τη φωτογραφία μόδας. Το 2012 ήταν από τις φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe Australia. Αν και δεν κέρδισε την πρώτη θέση, αλλά μία από τις αναπληρωματικές, έκλεψε τις εντυπώσεις και βρέθηκε στο στόχαστρο κορυφαίων fashion brands. 

Κάπως έτσι, άνοιξε ο δρόμος για την επαγγελματική της διαδρομή ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Το 2016 μάλιστα, συμμετείχε στο Grand Prix event της Tag Heuer, ποζάροντας στον φακό με τον πιλότο της F1, Daniel Ricciardo.

Δεν είναι τυχαίο ότι διάσημοι οίκοι, όπως ο Versace και fashion brands, όπως το Ellipse Lingerie, την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα. Το σώμα της είναι σαν να φτιάχτηκε για να τα διαφημίζει και η ίδια θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο συγκεκριμένο είδος φωτογραφήσεων. 

Με αυτές τις αναλογίες δε θα ήταν καθόλου απίθανο να τη δούμε για παράδειγμα για να ποζάρει στον φακό με τα αγγελικά φτερά της Victoria’s Secret. Η Mary Vitinaros είναι μία καλλονή με αλαβάστρινη επιδερμίδα και αψεγάδιαστο κορμί, φυσική ξανθή ομορφιά και καταπράσινα μάτια.

Ο άσος στο μανίκι της όμως είναι άλλος για την είσοδο της στις διεθνείς πασαρέλες: με ύψος κάτι παραπάνω από ένα μέτρο και ογδόντα εκατοστά, η 29χρονη έχει να υπερηφανεύεται για τα ατελείωτα, καλλίγραμμα πόδια και για τις θηλυκές καμπύλες του κορμιού της. 

Αυτές που θαμπώνουν όποιον σκρολάρει το προφίλ της στο Instagram, που μετρά μόλις 125 χιλιάδες followers. Πολύ, πάρα πολύ λίγους για αυτή την ντελικάτη γοητεία.

oneman.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


13013