Απαξιωτικά σχόλια στην Ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου: «Δεν πάτησε ούτε μια νότα-Τη βίδωσαν στο κοχύλι"

13.05.2022



Η Ανδρομάχη που εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι «Ela» δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για τον Β΄ Ημιτελικό μέσα σε ένα μπλε φόντο με ένα κοχύλι με το στοιχείο του νερού να είναι έντονο στο όλο σκηνικό. Πορτοκαλί, μωβ και χρυσό εναλλάσσονταν πάνω στη σκηνή με την Ανδρομάχη και τις χορεύτριές της να χαρίζουν πολύ όμορφες εικόνες στους θεατές! Μπορεί αρχικά η Ανδρομάχη να ξεσήκωσε το κοινό όμως τελικά δεν της έδωσαν και την ψήφο τους.


Τα σχόλια στο Twitter
Στα social media πάντως η εκπρόσωπος της Κύπρου δεν έτυχε καθόλου θερμής υποδοχής. Αντίθετα φαίνεται να απογοήτευσε τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με την φωνή της.

Πολλοί ήταν εκείνη που την βρήκαν φάλτσα και πρόβλεψαν πριν τον ημιτελικό ότι η Κύπρος δεν θα πάρει το «εισιτήριο» για το Σάββατο. «Η Ανδρομάχη καλούσε τις νότες "έλα έλα" αλλά αυτές έκαναν πως δεν άκουγαν», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter ενώ κάποιος άλλος σχολίασε πώς επάνω στη σκηνή ήταν σχεδόν ακίνητη.

Γενικώς πολλοί εστίασαν στη σκηνική παρουσία, την οποία χαρακτήρισαν μηδενική. «Παρουσία μηδέν, έπαθε αφωνία ή όντως κάτι πήγαινε λάθος. Η Κύπρος ήθελε να χαντακωθεί φέτος», είναι μερικά από τα σχόλια. 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




6280