Ανατριχιαστικό βίντεο: Δολοφόνησαν πρώην παίκτη του Παναθηναικού! Οι κραυγές της μητέρας του

10.05.2022



Συγκλονισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα του μπάσκετ τις εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του 29χρονου Λόρενς Ντόριτι.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το FOX35 έχει καταγραφεί η στιγμή του θανατηφόρου πυροβολισμού τα ξημερώματα της Δευτέρας αλλά και τις κραυγές της μητέρας του Πέιν που καλούσε σε βοήθεια.

Στο βίντεο ακούγεται ο πυροβολισμός με στόχο τον Άντριαν Πέιν ενώ στη συνέχεια ακούγεται μια γυναίκεια φωνή η οποία σύμφωνα με το FOX35 είναι η μητέρα του Πέιν να φωνάζει «Θεέ μου, Θεέ μου, τον πυροβόλησε».

Δευτερόλεπτα αργότερα η ίδια γυναίκεια φωνή ακούγεται να συνομιλεί με το κέντρο της άμεσης δράσης και να λέει «παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησε το παιδί μου» και να συμπληρώνει στη συνέχεια «δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Το απογευμα της Δευτέρας η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ανθρώπου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του 31χρονου αθλητή σε προάστιο του Ορλάντο.

Πριν από λίγες μέρες ο Άντριαν Πειν είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο - Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του.

 

https://www.newsbomb.gr/





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1591