Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρή δίπλα στα παιδιά της 36χρονη

07.05.2022



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την 36χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα που διέμενε στη Λεμεσό με την οικογένεια της, την οποία εντόπισε ο σύζυγος της, καλώντας αμέσως γείτονα και εκείνος με τη σειρά του τις Αρχές, οι οποίες τέθηκαν σε κινητοποίηση, μετά και τον εντοπισμό ενός μώλωπα στο λαιμό της.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί του Σαββάτου, η 36χρονη βρισκόταν σε δωμάτιο του διαμερίσματος με τα δύο ανήλικα παιδιά τους και σε κάποια στιγμή ο 44χρονος σύζυγός της μπήκε στο δωμάτιο για να δει ότι είναι καλά.

Τότε, διαπίστωσε ότι η σύζυγος του δεν είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε αμέσως τον γείτονα του, ο οποίος ειδοποίησε ασθενοφόρο, με πλήρωμα να μεταβαίνει στη σκηνή και να διαπιστώνει ότι η άτυχη γυναίκα δεν είχε παλμό, ενώ εντόπισε και μώλωπα στο λαιμό της, κάτι που κίνησε υποψίες.

Ακολούθως ενημερώθηκαν οι Αρχές, οι οποίες μετέβησαν στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή για έρευνες, ενώ κλήθηκε και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου για αυτοψία.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, «εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Παρόλα αυτά παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις. Τις επόμενες ημέρες θα διενεργηθεί η νεκροτομή, για να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της».

Σημείωσε μάλιστα πως «αρχικά κάποια σημάδια στο σώμα της γυναίκας ήγειραν κάποιες υποψίες για εγκληματική ενέργεια ή κάποια παράνομη πράξη. Αυτό ξεκαθάρισε μετά την άφιξη του ιατροδικαστή».

Η νεκροτομή επί της σορού αναμένεται να διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου. 

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5314