Συγκλονισμός: Η πρωταγωνίστρια του "Toddlers and Tiaras" αυτοκτόνησε στα 16 της

05.05.2022



Η πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras», Kailia Posey, έβαλε τέλος στη ζωή της σε ηλικία μόλις 16 ετών, αναφέρει η οικογένειά της σε ανακοίνωσή της.

Η οικογένεια της Posey δήλωσε στο TMZ: «Παρόλο που ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια στιγμή παρόρμησης, πήρε την τραγική απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της».

Η οικογένεια του νεαρού κοριτσιού είναι συντετριμμένη από το τραγικό γεγονός. Σε ανακοίνωσή της στα social media αναφέρει: «Κέρδισε αμέτρητα στέμματα και τρόπαια, αφού διαγωνιζόταν στα καλλιστεία σε όλη της τη ζωή... Το ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ταλέντο της ως ακροβάτισσα είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προτάσεις για δουλειά σε περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί να γίνει μαζορέτα στο γυμνάσιό της». Η οικογένεια της Kailia ανέφερε ακόμα ότι το κορίτσι είχε μεγάλη αγάπη για την αεροπορία και όνειρό της ήταν να γίνει πιιλότος.
Η μητέρα της μέσα από ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα».

Η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού αρχικά δεν είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για την αιτία θανάτου της κόρης της και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η 16χρονη είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στο Λας Βέγκας. 

Η οικογένειά της δημιούργησε έναν οργανισμό το «Whatcom Community Foundation» στο όνομά της με στόχο την παροχή πόρων για παιδιά που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.
 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




908