Θρήνος για τον 19χρονο Κωνσταντίνο: Απεγκλωβίστηκε νεκρός από το όχημα του

27.04.2022



Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ,περίπου στις 10:20, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο protothema.gr στη Νέα Ιωνία, με τον 19χρονο να απεγκλωβίζεται νεκρός από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και έναν ακόμα σοβαρά τραυματισμένο, ο οποίος ήταν συνοδηγός και φίλος του 19χρονου Κωνσταντίνου.
Όπως μπορούμε να διακρίνουμε το μοντέλο που οδηγούσε ήταν ένα προηγούμενης γενιάς Ford Focus ST με τον πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων. Το ατύχημα σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα και απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.

Η οικογένειά του, η οποία ασχολείται επί δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου είναι συντετριμμένη από την ξαφνική απώλεια του παιδιού τους ενώ το Αγωνιστικό Σωματείο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποχαιρετά τον 19χρονο με την εξής ανάρτηση:

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε. Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου».

Ο άτυχος Κωνσταντίνος είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία crosscar τον περσινό Δεκέμβριο στη Χαλκίδα με τον πατέρα του Μιχάλη , να τον συνοδεύει και να καμαρώνει το παιδί του στους αγώνες.
 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3054