Σύλληψη βόμβα πασίγνωστου Κύπριου επιχειρηματία από τη Λεμεσό! (εικόνες)

27.04.2022



Χειροπέδες σε Ελληνοκύπριο επιχειρηματία, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, πέρασε η βουλγαρική Αστυνομία, στη Φιλιππούπολη.

Πρόκειται για τον 49χρονο Τάσο Σιμιλλίδη, από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου η κυπριακή Αστυνομία διερευνά συνολικά τέσσερις υποθέσεις, για φυγοδικία, απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις και πλαστογραφία, που διαπράχθηκαν μεταξύ 2011 με 2021.

Σύμφωνα με μέσα από τη Βουλγαρία, ο Σιμιλλίδης, ζει για αρκετά χρόνια στη Φιλιππούπολη και κατέστη δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί περί τα μέσα Απριλίου, από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθως, ο Σιμιλλίδης οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του. Ο ύποπτος, αιτήθηκε να παραδοθεί στις Αρχές της Κύπρου, αίτημα για το οποίο καλείται να αποφασίσει το Δικαστήριο στη Φιλιππούπολη.

Πέραν του αιτήματος για παράδοση στην Κύπρο, ο 49χρονος ζήτησε εξάλλου να αφεθεί ελεύθερος για να τακτοποιήσει επιχειρηματικές υποθέσεις που έχει, αλλά και να φροντίσει τα τέσσερα παιδιά του, αίτημα που δεν έκανε δεκτό το Δικαστήριο.

Όπως αναφέρει το βουλγαρικό μέσο ενημέρωσης trafficnews, ο Σιμιλλίδης διαθέτει έναν από τους πιο πολυτελείς στόλους της Φιλιππούπολης. Στα γκαράζ του, στο σπίτι του στην Μπελαστίτσα βρίσκονται τα πιο ακριβά μοντέλα της Porsche, της Ferrari, της Bentley, της McLaren Mercedes.

«Ο Κύπριος κινείται πάντα με φρουρούς. Πριν λίγα χρόνια τέλεσε τον χλιδάτο γάμο του στο Novotel, στον οποίο παρευρέθηκαν μερικοί από τους πλουσιότερους άνδρες της Κύπρου», σημειώνει η εφημερίδα.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


9199