Ο Cristiano Ronaldo συντετριμμένος στην πρώτη φωτογραφία μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του

21.04.2022



ΟCristiano Ronaldo και η σύζυγός του, Georgina Rodriguez, βιώνουν την πιο δύσκολη φάση της ζωής τους, καθώς έχασαν το ένα από τα μωρά τους στη διάρκεια της πρόωρης γέννας. Ωστόσο, το κοριτσάκι τους γεννήθηκε υγιέστατο, και όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής, είναι το μοναδικό πράγμα που τους δίνει δύναμη και ελπίδα για να χαμογελάσουν.

Μπορεί ο Cristiano να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όμως δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του τραγικού θανάτου του νεογέννητου γιου του, και συγκεκριμένα την Τετάρτη (20/4), ο 37χρονος επέστρεψε στις προπονήσεις του.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Manchester United εθεάθη μέσα στο πίσω μέρος ενός τζιπ, στον δρόμο προς το προπονητικό συγκρότημα της ομάδας. Ο Ronaldo είναι συντετριμμένος, κάτι που είναι εμφανές και στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε.

Η ανακοίνωση του Cristiano Ronaldo

Την ανακοίνωση του λυπηρού συμβάντος έκανε ο ίδιος ο Ronaldo με μια ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Ολοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελός μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα. Cristiano - Georgina», ανέφερε η ανακοίνωση του ζευγαριού.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4823