Μυστήριο με τον μικρό Ιησού από τη Ναζαρέτ. Γιατί δεν γνωρίζει κανείς πού είναι και τι κάνει σήμερα;

18.04.2022



Μεγάλο κεφάλαιο στον παγκόσμιο κινηματογράφο έχει αφήσει ο νεαρός με τα καταγάλανα μάτια που υποδύθηκε στην ιστορική ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι τον Ιησού από τη Ναζαρέτ σε μικρή  ηλικία. Τον υποδύθηκε ο Lorenzo Monet στην ηλικία των 12 ετών στην ταινία που παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον, κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας.

Ο λόγος που ο Lorenzo Monet επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά που είχαν σπεύσει να περάσουν από κάστινγκ εκείνη την εποχή για την ταινία, δεν ήταν άλλος από τα αγγελικά χαρακτηριστικά του. Τα υπέροχα γαλανά του μάτια και τα ξανθά μαλλιά, χαρακτηριστικά ιδανικά για το πιτσιρίκι που ο Φράνκο Τζεφιρέλι ήθελε να υποδυθεί τον Ιησού σε παιδική ηλικία.

Άλλωστε, ο διάσημος σκηνοθέτης ήθελε να έχει στο καστ ηθοποιούς που θα μπορούσαν να εκφράσουν ένα συναίσθημα μόνο από μία ματιά, χαρακτηριστικό που διέθεταν όλοι όσοι πρωταγωνίστησαν στην ταινία αυτή που έχει γράψε τη δική της ιστορία.

Πού βρίσκεται όμως σήμερα ο Lorenzo Monet και γιατί κανείς δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για εκείνον;

Όσο κι αν ψάξει κανείς, δεν μπορεί να βρει τίποτα για τη ζωή και την καριέρα του. Ο ηθοποιός είναι Ιταλός, γεννήθηκε το 1965, σήμερα είναι 55 ετών. Το βιογραφικό του δεν υπάρχει ούτε στο IMDB, ούτε στη Wikipedia ωστόσο οι φαν του έχουν δημιουργήσει για εκείνον σελίδα στο facebook και ανταλλάσσουν πληροφορίες που άλλοτε φαντάζουν αληθινές και άλλοτε δημιουργήματα φαντασίας.

Κάποιες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο ηθοποιός ζει πλέον στην Τεργέστη της Ιταλίας, έχει σπουδάσει Οικονομικά και εργάζεται στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων. Λέγεται πως είναι παντρεμένος, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν έχει παιδιά.

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (Jesus of Nazareth) είναι τηλεοπτική μίνι σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής συνολικής διάρκειας 371 λεπτών. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος. Τα γυρίσματα κράτησαν σχεδόν έναν χρόνο, έγιναν σε αυθεντικούς χώρους και ο Τζεφιρέλι εξασφάλισε ένα επιτελείο διάσημων ηθοποιών και κομπάρσων.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2093