H απόλυτη εμπειρία μόδας στα καταστήματα Fullah Sugah

15.04.2022



H Fullah Sugah, μια εταιρία μόδας που μετρά πάνω από 80 χρόνια ιστορίας στην Ελλάδα και 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, σας συστήνει σε μία μοναδική αγοραστική εμπειρία μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.fullahsugah.gr, που είναι πλέον διαθέσιμο στη χώρα! 

Μέσω του e-shop της, η Fullah Sugah φέρνει ακόμα πιο κοντά το κυπριακό κοινό με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, μέσα από μία μοναδική ποικιλία fashion essentials που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα!  

Φανταστικά φορέματα σε πρωτότυπα prints, μοναδικές τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, παπούτσια που ξεχωρίζουν και αξεσουάρ που εντυπωσιάζουν, είναι μόνο κάποια από όσα fashion items μπορείτε να εξερευνήσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας και να συνθέσετε το δικό σας total outfit!   

Πέρα από το φυσικό μας κατάστημα στη Λεμεσό (Αρχιεσκόπου Μακαρίου Γ ‘ 12), που εδώ και μία δεκαετία αγαπούν όλα ταFullah girls,  το νέο e-shop φιλοδοξεί να δώσει ακόμα περισσότερες επιλογές που αναδεικνύουν κάθε στιλ και τύπο γυναίκας.   





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




900