Chiara Ferragni – Fedez: Οι νέες αναρτήσεις τους μία ημέρα αφότου έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή

19.03.2022



Δύσκολη είναι η περίοδος που διανύουμε για το διάσημο ζεύγος της Ιταλίας, Chiara Ferragni και Fedez καθώς ο τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που θα χρειαστεί θεραπεία.

Η σύζυγός του και εκ των διασημότερων influencer στον πλανήτη εξέφρασε και δημόσια τη συμπαράστασή της προς εκείνον, “τον έρωτα της ζωής της”, όπως τον χαρακτήρισε. Νωρίτερα σήμερα, 19 Μαρτίου, το ζευγάρι έκανε νέες αναρτήσεις στο instagram με αφορμή τα γενέθλια του πρωτότοκου τους παιδιού, Leo. 

“Χρόνια πολλά αγάπη μου, σήμερα θέλω απλώς να πω ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ που γέμισες αυτά τα 4 χρόνια μαζί με χαρά, σε ευχαριστώ που με έκανες να μεγαλώσω ως άτομο περισσότερο από ό,τι θα μπορούσα να κάνω μαζί σου. Ο χρόνος κυλά αλλά σε κρατάω σφιχτά, περισσότερο από ποτέ. Χρόνια πολλά Leoncino”, ήταν τα λόγια του Fedez.

Η Chiara Ferragni αναδημοσίευσε σε story την ανάρτηση του συζύγου της, ενώ έκανε κι εκείνη post στο προσωπικό της timeline: “Χρόνια πολλά στον Leo μας για τα 4 του χρόνια. Στη ζωή μου δεν ένιωσα ποτέ μεγαλύτερη συγκίνηση από το να σε βλέπω για πρώτη φορά, και από εκείνη τη στιγμή έδωσες ένα εντελώς νέο νόημα στις μέρες μας. Μαζί σου γίναμε μια οικογένεια.  Σε ευχαριστώ που μας επέλεξες  για γονείς σου και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην αγάπη μου, τον Fedez  που δημιούργησε αυτό το όνειρο μαζί μου. Τις καλύτερες ευχές και σε σένα, αγάπη μου, είσαι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο για τα μικρά μας”.

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5560