Rihanna: Είναι έγκυος και μόλις απαθανάτισαν πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλιά της (εικόνες)

31.01.2022



Rihanna φωτογραφήθηκε μαζί με τον αγαπημένο της, A$AP Rocky, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, να μοιράζονται με τον κόσμο ένα μυστικό που κρατούσαν καιρό. Όπως είναι φανερό, η 33χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας περιμένει το πρώτο της παιδί, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες. 

=Το περασμένο σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του ζευγαριού, με το outfit της Rihanna να μην είναι καθόλου τυχαίο. Ειδικότερα, η Riri φορούσε ένα oversized φούξια πανωφόρι, το οποίο ήταν ξεκούμπωτο στο σημείο της κοιλιάς της, την οποία είχε "στολίσει" με πολύχρωμα κοσμήματα για να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την αποκάλυψη.

Σε μία από τις λήψεις, ο A$AP Rocky φιλάει τη μέλλουσα μαμά του παιδιού του, ενώ απολαμβάνουν τη βόλτα τους στους χιονισμένους δρόμους της περιοχής του Harlem. Πριν από λίγους μήνες, ο ράπερ είχε αποκαλέσει την τραγουδίστρια "έρωτα της ζωής του", όπως και ότι είναι η μία γι' αυτόν, ενώ είχε δηλώσει πως η οικογένεια είναι το πεπρωμένο του. "Πιστεύω πως θα ήμουν ένας απίστευτος, αξιοθαύμαστα υπέροχος μπαμπάς", είχε πει χαρακτηριστικά. Τον Μάρτιο του 2020 και η Rihanna είχε αναφερθεί στην ιδέα της οικογένειας, συνειδητοποιώντας πως η ζωή είναι πολύ μικρή. 

Το ζευγάρι που ξεκίνησε τη σχέση του στα μέσα του 2020, ύστερα από τη συνεργασία τους για την καμπάνια του Fenty Skin, ήταν στην αρχή φίλοι, μία βάση που βοήθησε αρκετά στο να δημιουργηθεί μία πολύ τρυφερή ερωτική ιστορία. 

madamefigaro.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4467