Ο Brad Pitt μας απογοήτευσε! Το νέο του κορίτσι δε μοιάζει σε τίποτα με την Angelina

27.01.2022



Καινούργιος έρωτας για τον Brad Pitt! Ο 58χρονος ηθοποιός διατηρεί δεσμό με την 35χρονη τραγουδίστρια Lykke Li. Οι φήμες για τον νέο έρωτα ο οποίος παραμένει μυστικός, ξεκίνησαν πριν μια ημέρα, παρόλο που οι εκπρόσωποι του ηθοποιού και της τραγουδίστριας δεν έχουν επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα και δεν υπάρχει κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.

Πώς κράτησαν τον δεσμό μυστικό

Όλα ξεκίνησαν από το gossip site Deuxmoi πηγή του οποίου υποστήριξε πως ο Brad και η Lykke είναι κολλητοί φίλοι. Στην κουβέντα μπήκε η Sun με δημοσίευμα αναφέροντας πως δεν μιλάμε για απλή φιλία αλλά για δεσμό, μιας και οι δύο stars μένουν τρία λεπτά μακριά, οπότε είναι πανεύκολο να κινούνται ο ένας στο σπίτι του άλλου χωρίς να πάρουν χαμπάρι οι παπαράτσι.

«Έχει λειτουργήσει ιδανικά για τον Brad να έχει κάποια που μένει τόσο κοντά και να μην τον βλέπει κανείς», τόνισε άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού. Το δημοσίευμα ανέφερε πως οι δυο τους ξεκίνησαν να έρχονται κοντά στα μέσα του 2021 όταν ο Pitt ήταν single ξανά μετά τις σύντομες σχέσεις με την Neri Oxman και το μοντέλο από τη Γερμανία Nicole Poturalski.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


15405