Αθηνά New York: Απίστευτη γκάφα με σχόλιο κάτω από ανάρτηση του Αλέξη Παππά

15.01.2022



Η Αθηνά New York μπορεί να κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη και την αγάπη του Αλέξη Παππά, ωστόσο σύντομα αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει την Ελλάδα και τον σύντροφό της. Η πρώην παίκτρια του The Bachelor επέστρεψε στην Αμερική, μιας και έληξε η βίζα της, δίνοντας υπόσχεση στον Αλέξη Παππά πως θα ανταμώσουν πολύ σύντομα, με την πρώτη ευκαιρία.

Τα Χριστούγεννα μάλιστα το ζευγάρι πέρασε αρκετό χρόνο μαζί κάνοντας βίντεο κλήση στο instagram, εκεί όπου και συνομίλησαν μπροστά στους followers τους. Ο Αλέξης Παππάς πρόσφατα ανέβασε στο instagram φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον Τριαντάφυλλο κάνοντας έτσι ένα reunion ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor.

Η Αθηνά New York βλέποντας τον Τριαντάφυλλο δίπλα στον Αλέξη Παππά, θεώρησε πως είναι… αδερφός του, κάτι το οποίο και έσπευσαν να την διορθώσουν κάτω από τα σχόλια. Η Αθηνά New York έγραψε: «I love how much love you have for your family! Send them my love» μτφ. «Λατρεύω την αγάπη που έχεις για την οικογένειά σου! Στείλε τους την αγάπη μου»

Ενώ αμέσως ένας από τους followers του Αλέξη Παππά έσπευσε να την διορθώσει: «αααχ καλή μου νόμιζες πως είναι αδερφός του..».

tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5375