Στη δημοσιότητα εικόνες των θυμάτων δολοφονίας του Κύπριου Αχιλλέα Κώστα! Η 31χρονη πρώην του και ο 61χρονος πατέρας της

13.01.2022



Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες των θυμάτων της άγριας δολοφονίας που διαπράχθηκε στην περιοχή του Wood Green στο Λονδίνο στις 28 Νοεμβρίου 2021 από τον 53χρονο Κύπριο, Αχιλλέα Κώστα. Πρόκειται για την 31χρονη πρώην σύντροφό του και τον 61χρονο πατέρα της.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον Joanilason Assis και την κόρη του Fernanda Assis, εκφράζοντας τη θλίψη και θυμό για τη δολοφονία τους. Ειδικότερα, μιλώντας για την 31χρονη αναφέρουν ότι επρόκειτο για μια αγνή, καλόκαρδη κοπέλα.

Σημειώνεται ότι ενώπιον δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ο 53χρονος Κύπριος.

Τα δύο θύματα της δολοφονίας, τα οποία εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμά τους, έφεραν «παρά πολλά» τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τη My London, από τις εξετάσεις προέκυψε ότι ο Κύπριος διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 31χρονη.

Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στην περιοχή του Huntington και είχε περίεργη συμπεριφορά. Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι είχε εμπλακεί σε περιστατικό βίας. Στη συνέχεια, εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο θυμάτων, τα οποία έφεραν «παρά πολλά τραύματα».





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3471