Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια

13.01.2022



Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση πως έχει φύγει από την ζωή σε ηλικία 78 ετών η Ρόνι Μπένετ καθώς έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν γνωστή ως η τραγουδίστρια των Ronettes, ενός γυναικείου συγκροτήματος που ίδρυσε μαζί με την αδερφή της, Εστέλ, και την ξαδέρφη τους, Νέντρα, τη δεκαετία του 1960. Από την ζωή έφυγε επίσης πριν από λίγες ημέρες και ο γνωστός σκηνοθέτης Πίτερ Μπογκντάνοβιτς.

Η Ρόνι Σπέκτορ έγινε γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του ’60 μαζί με την αδελφή της Εστέλ Μπένετ και την ξαδέρφη της Νέντρα Τάλεϊ με το συγκρότημα The Ronettes. H Ρόνι Σπέκτορ τραγούδησε τα περισσότερα τραγούδια από το πρώτο και μοναδικό άλμπουμ του γκρουπ, «Presenting the Fabulous Ronettes Featuring Veronica» του 1964, από το οποίο έγιναν επιτυχίες τα «Baby, I Love You», «Walking in the Rain», «I Can Hear Music» και «Be My Baby».

Μετά τη διάλυση των Ronettes το 1967, η Ρόνι κυκλοφόρησε πέντε σόλο άλμπουμ: Siren (1980), Unfinished Business (1987), Something’s Gonna Happen (2003), Last of the Rock Stars (2006) και English Heart (2016). Η Ρόνι Σπέκτορ ήταν παντρεμένη με τον Τζόναθαν Γκρίνφιλντ με τον οποίο απέκτησαν δύο γιους, τον Τζέισον και τον Όστιν.

Μετά τη διάλυση των Ronettes το 1967, η Ρόνι κυκλοφόρησε πέντε σόλο άλμπουμ: Siren (1980), Unfinished Business (1987), Something's Gonna Happen (2003), Last of the Rock Stars (2006) και English Heart (2016).

Η Ρόνι Σπέκτορ ήταν παντρεμένη με τον Τζόναθαν Γκρίνφιλντ με τον οποίο απέκτησαν δύο γιους, τον Τζέισον και τον Όστιν.

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3537