Μαρία Χριστοδούλου - Πάρις Παπαγιώργης: Οι συγκινητικές φωτογραφίες της Κύπριας ηθοποιού που παντρεύτηκε με παρανυφάκια τα παιδιά της

29.11.2021



Σε ένα λαμπερό γάμο η Κύπρια ηθοποιός Μαρία Χριστοδούλου και ο αγαπημένος της Πάρις Παπαγιώργη, έχοντας στο πλαϊ τους τα δύο υπέροχα αγοράκια τους, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Τόσο η τελετή όσο και η δεξίωση έκρυβε αρκετές εκπλήξεις ενώ οι φίλοι του ζευγαριού είχαν κανονίσει από προηγουμένως ότι η ημέρα του γάμου του θα τους έμενε αξέχαστη.

Το ζευγάρι ενώπιον Θεού και ανθρώπου επισφράγισαν τη αγάπη τους στην εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα του Αγίου Μακαρίου. Παράνυμφοι του ζευγαριού ήταν τα δύο παιδιά τους, ο δίχρονος Ωρίωνας και ο 5χρονος Ιωάννης. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Νεόφυτος Παντέλας, η Μαλά Σιαμπτάνη η Βασίλια Παστελλά και ο Κλείτος Παπαβασιλείου.

Μετά την τέλεση του γάμου τους, το ζευγαριού δέχτηκε τα συγχαρητήρια των καλεσμένων στο προαύλιο της εκκλησίας ενώ αργότερα έδωσε μια λαμπερή δεξίωση στο Hilton Park.Στην δεξίωση παρευρέθηκαν ο στενός οικογενειακός κύκλος του ζευγαριού, φίλοι αλλά και ηθοποιοί, οι οποίοι με τη σειρά τους, τους επιφύλαξαν και μια ωραία έκπληξη.

Σε κάποια στιγμή της βραδιάς, βγήκαν στην πίστα γνωστοί ηθοποιοί και φίλοι, χόρεψαν ειδικά για το ζευγάρι σε μια χορογραφία την οποία επιμελήθηκε προσωπικά η αδελφή της Μαρίας, Φρύνη. Φωτογράφος του γάμου ήταν ο Σάββας Δημητρίου ενώ το Catering Exoplismo Partycity. Αξιοσημείωτο είναι ότι τις βέρες και τα στέφανα έφτιαξε ο πατέρας της Μαρίας, Ιωάννης.

coffeevibesmagazine.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




17047