Ιωάννα Μαλέσκου: Οι φωτογραφίες αγκαλιά με τον σκύλο του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Δανιά

29.11.2021



Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνει η σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά, οι οποίοι έκαναν μάλιστα πρόσφατα την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει έξω από το θέατρο «Μουσούρη» όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες».

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων, όλα δείχνουν πως είναι ζευγάρι, παρότι κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί δημόσια το ειδύλλιο. Μάλιστα πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με τον σκύλο του συντρόφου της.

«Αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια.

Πριν από έναν περίπου μήνα, ο Κωνσταντίνος Δανιάς, είχε ανεβάσει φωτογραφία με τη σκυλίτσα του στο Instagram και είχε γράψει στη λεζάντα για αυτήν: «Νεπη: Η έμπνευση μου σε ότι κάνω τα τελευταία χρόνια. Αυτό το πλάσμα με κάνει να βλέπω τον κόσμο διαφορετικά. Να σέβομαι κ να φροντίζω όσο μπορώ. Όχι μόνο εκείνη αλλά και τον εαυτό μου. Ποτέ δεν πέρασε απο το μυαλό της να με πληγώσει. Με μαθαίνει να ζω και σίγουρα της αξίζει η θέση μου. Την ευχαριστώ, εκείνη και τη συμμορία της».

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4529