Έγκλημα στον Αμίαντο; Το τρακτέρ με τα αίματα! Συναγερμός για την εξαφάνιση των δύο γυναικών

29.11.2021



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την εξαφάνιση των δύο γυναικών από τη Ρωσία, 44 και 33 ετών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στις 17 Νοεμβρίου, με την Αστυνομία να αφήνει το ενδεχόμενο του διπλού φονικού.

Με το πρώτο φως της ημέρας, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στον Αμίαντος , διενεργώντας έρευνες, αφού τα στοιχεία οδήγησαν τους ανακριτές σε εξοχικό, στο οποίο ενδεχομένως να διαπράχθηκε το έγκλημα. Και αυτό γιατί, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας είχαν στα χέρια τους πληροφορία ότι οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο εξοχικό, στο οποίο εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία αίματα.

Μάλιστα, από επιστημονικές εξετάσεις, το γενετικό υλικό ταυτίστηκε με τη μια εκ των δύο Ρωσίδων που αγνοείται.

Μέλη της Αστυνομίας, μαζί με ανιχνευτικά σκυλιά χτενίζουν δασική περιοχή, που βρίσκεται κοντά στο εξοχικό, αφού η Αστυνομία δεν αποκλείει οι δύο γυναίκες να δολοφονήθηκαν και να θάφτηκαν, εξού και τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν σε εκσκαφέα.   Στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης, το ΤΑΕ Λάρνακας υπό άκρα μυστικότητα, συνέλαβε ένα πρόσωπο, αλλοδαπός, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν το πρόσωπο που μετέφερε στο εξοχικό τις δύο γυναίκες.

Ο ύποπτος αρνείται τα περί διάπραξης εγκλήματος, ωστόσο παραδέχεται πως μετέφερε τις δύο γυναίκες στο εξοχικό, τις οποίες όμως, όπως ισχυρίζεται, τις επέστρεψε στην οικία τους. 

Οι έρευνες των ανακριτών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στα χέρια τους βρίσκονται και άλλα στοιχεία που ενισχύουν το σενάριο του εγκλήματος, πίσω από την εξαφάνιση των δύο γυναικών.

www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1832