Εικόνες: Σπαράζουν καρδιές τα "αντίο" στον 23χρονο Χαράλαμπο που ξεψύχησε σε τροχαίο

27.11.2021



Συγκλονίζουν τα μηνύματα αποχαιρετισμού στον 23χρονο Χαράλαμπο Χαραλάμπους που "έσβησε" σε φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δρόμο Προδρομίου – Λατσιού στην Πάφο. Ο άτυχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους ήταν συνοδηγός στο μοιραίο όχημα που οδηγούσε 21χρονος που κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος.

Φίλοι του άτυχου νεαρού, ο οποίος ήταν συνοδηγός σε όχημα που οδηγούσε 21χρονος, τον αποχαιρετούν με μηνύματα σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συνθήκες του μοιραίου τροχαίου

Ήταν γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα. Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν στο δρόμο Προδρομίου – Λατσιού. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ο 18χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία με την κατάσταση του να βρίσκεται εκτός κινδύνου. Σύμφνωα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου λήφθηκαν δείγματα απότ ον 18χρονος για εξετάσεις αλκοτέστ και νάρκοτεστ.

Συγκλονίζουν οι εικόνες των δυο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο δυστύχημα.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως το αυτοκίνητο που οδηγείτο από τον 18χρονο στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς προς Λατσί εισήλθε στην δεξιά λωρίδα του δρόμου, δηλαδή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά και βίαια με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο άτυχος 23χρονος και ο 21χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 21χρονος λόγω της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωλημένος σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα φέρονται να μην έφεραν προστατευτική ζώνη.

alphanews.live





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5291