Τραγικές εικόνες: Νεκρός ο 23χρονος Χαράλαμπος Χαραλάμπους στην Πάφο!

27.11.2021



Στα μαύρα ντύθηκε ακόμη μία οικογένεια, μετά το νέο θανατηφόρο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάφο, με θύμα τον 23χρονο Χαράλαμπο Χαραλάμπους, με την Αστυνομία να έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της νέας τραγωδίας.

Όπως φαίνεται από τις μέχρι στιγμής έρευνες, ο άτυχος Χαράλαμπος, ο οποίος ήταν συνοδηγός οχήματος, που οδηγούσε 21χρονος και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα, που οδηγούσε 18χρονος, δεν έφερε προστατευτική ζώνη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Ωστόσο, ούτε ο 21χρονος, αλλά ούτε και ο 18χρονος έφεραν ζώνη ασφαλείας. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί κρίσιμα ο 21χρονος και αυτή τη στιγμή να δίνει μάχη για τη ζωή, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο 18χρονος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.


Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ανέφερε ότι λήφθηκαν δείγματα για εξετάσεις αλκοτέστ και νάρκοτεστ από τον 18χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 3:15 τα ξημερώματα, στο δρόμο Προδρομίου-Λατσιού στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τρεις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του άτυχου Χαράλαμπου. Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5958