Ναυσικά Χιωτή: Αυτή είναι η σωσίας της Έλενας Παπάριζου που έχει ξετρελάνει τους θαυμαστές της (εικόνες)

25.11.2021



Ναυσικά Χιώτη και Έλενα Παπαρίζου. Δύο γυναίκες που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά, όμως μοιάζουν με δύο σταγόνες νερό

«Μου λένε πολύ συχνά ότι μοιάζω με την Έλενα Παπαρίζου. Αποφάσισα να τραβήξω βίντεο ως Έλενα τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε και πρόσθεσε πως ποτέ δεν χρησιμοποίησε το ατού της ομοιότητας που έχει με την ποπ σταρ.

Σύμφωνα με την ίδια, η Ναυσικά και η Έλενα μοιάζουν κυρίως στις γωνίες του προσώπου, τα μάτια και το βλέμμα. «Είμαι θαυμάστρια της Έλενας Παπαρίζου, αλλά δυστυχώς δεν την έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Θα το ήθελα πολύ!», αποκάλυψε.

«Μου έχουν πει ότι η Έλενα έχει δει τα βίντεό μου, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη της. Δέχομαι πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες που μου επισημαίνουν την ομοιότητά μας. Όταν με σταματούσαν στο δρόμο για να μου πουν ότι της μοιάζω. Στην αρχή ξαφνιαζόμουν, τώρα όμως μου αρέσει πολύ».
Εκτός από την ομοιότητα στην εμφάνιση, άραγε συμβαίνει το ίδιο και στο τραγούδι; Η Ναυσικά δίνει την απάντηση. «Από τα τραγούδια της έχω ξεχωρίσει το «Τρελή Καρδιά, όμως δεν μπορώ να το τραγουδήσω, γιατί δεν έχω τη φωνή της!».

Πηγή: www.gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5430