Βανδή-Νικολαΐδης: Η απίστευτη σύμπτωση της πρώτης εμφάνισης τους με αυτή της τραγουδίστριας και του Μπισμπίκη

24.11.2021



Προ ημερών είδαμε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να κάνουν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους σε θεατρική πρεμιέρα, όπως ακριβώς είχε κάνει η τραγουδίστρια με τον μετέπειτα σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη το 1999.
Ντέμης και Δέσποινα πριν από 22 χρόνια είχαν κάνει την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της παράστασης "Η Ήρα και το Παγώνι" που ανέβαινε στο θέατρο Βρετάνια και φυσικά είχαν φωτογραφηθεί για πρώτη φορά μαζί.

Το προηγούμενο διάστημα και για πολλούς μήνες, ο τότε κορυφαίος ποδοσφαιριστής και η ήδη επιτυχημένη τραγουδίστρια έβλεπαν τα δημοσιεύματα το ένα μετά το άλλο να μιλούν για την κρυφή σχέση τους την οποία δεν παραδέχονταν.

Χρειάστηκε όμως αυτή η κοινή δημόσια εμφάνισή τους στο θέατρο Βρετάνια για να επιβεβαιώσει όλα αυτά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ερωτευμένους. Η σχέση αυτή, ως γνωστόν, οδήγησε σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας και στην απόκτηση δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου που αποτελούν και για τους δύο την απόλυτη προτεραιότητά τους, παρ' όλο που πλέον το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Την ίδια... τακτική για την επιβεβαίωση της σχέσης τους επέλεξαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης που το βράδυ της Δευτέρας (22/11) εμφανίστηκαν μαζί στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Τεχνών 100 και στα εγκαίνια του Λάκη Λαζόπουλου και μάλιστα, παρά την αρχική αμηχανία τους, έδειξαν να την ξεπερνούν αμέσως και να μην ενοχλούνται από τα φωτογραφικά φλας που τους απαθανάτιζαν.

www.gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1959